27 Aralık 2011 Salı

Pamuk Gelinim: Bergüzar & Mustafa Düğün Çekimi









Sevgili Bergüzar. Güzel dostum. Dar alanda kısa paslaşmalar misali, kendisiyle düğün salonunda sınırlı bir çekim yapsak da öyle pamuk tadında bir gelin olmuştu ki, objektife yansıyan o müthiş enerjisi bir dış mekan çekimini yüze katladı diyebilirim açık yüreklilikle ^_^
Vakti gelmişken sayfamda bu güzel gelinden ve eşinden geriye kalan birkaç kare mutluluk dolu fotoğrafı paylaşmaktan keyf duyarım..

Dolu dolu nice güzel çekimde görüşmek dileğiyle!
^_^

16 Aralık 2011 Cuma

girls from the magazines.














Fotoğraf çekimlerini yaptığım Sevgili Dostlarım Nazan Ç. Yeliz A. Selime E. Gülayet K. Sinem ve Zelal D.ye teşekkürlerimi sunarım ^_^

11 Aralık 2011 Pazar

siyah bir kuş öyküsü.

Onlar Çikofan. Yani Çiğdem ve Orhan. Benden objekftimin hakkını verdiğimi düşünerek hayatlarının en güzel gününü sonsuza dek ölümsüzleştirmemi istediler. Birbirlerine böylesine sevgi & saygı dolu bir çifte hayır diyebilmem mümkün olmadığı için çantama sevgili Canon'um Paris Edward'ı atıp, soluğu yanlarında aldım.

    1960'ların havasını estiren tarzlarıyla Çiğdem ve Orhan çekim boyunca yüzlerinden düşmeyen tebessümleri ve eğlenceli halleriyle çok keyifli bir çekim yapmamızı sağladılar. Geriye işte bu enfes kareler kaldı. Buyrunuz efendim:








Bu mutluluk dolu rüyadan hiç uyanmamaları dileğiyle ^_^